Wednesday, September 12, 2012

Geplaatst door Anonymous | 1 reacties

CATS komt naar Oostende!

Opnieuw internationale hitmusical in Kursaal Oostende 

Kursaal Oostende was de voorbije jaren het toneel voor diverse grote internationale producties. Denk maar aan Mayumana, Kuifje, Grease,... Het grote succes van MAMMA MIA! in de zomer van 2011 en Riverdance deze voorbije zomer is het bewijs dat niet enkel grote producties duidelijk meer en meer hun weg naar Kursaal Oostende vinden, maar dat het publiek ook telkens uitkijkt naar die topspektakels.

Voor de zomerproductie van 2013 bundelt Kursaal Oostende de krachten met Arrano en Proud to Present, de bedrijven achter succesproducties zoals Cavalia en vorig jaar de expo rond FC De Kampioenen. Samen halen ze de nieuwe tour van één van de meest geliefde musicals aller tijden naar Oostende: CATS.

Deze absolute publiekslieveling zal te zien zijn in de originele Engelstalige versie van 30 juli tot en met 18 augustus 2013.

50 miljoen enthousiaste toeschouwers 

CATS ging meer dan 30 jaar geleden in première in Londen en sindsdien hebben meer dan 50 miljoen mensen in meer dan 20 landen het spektakel beleefd. In februari 2013 gaat een fonkelnieuwe versie in première. Net zoals MAMMA MIA! in 2011 wordt deze productie ondertiteld in Nederlands en Frans.
CATS is niet alleen de langstlopende musical op West End, maar eveneens de musical met de meeste voorstellingen op Broadway én de langst tourende productie in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In 1983 won de Broadway productie maar liefst 7 Tony Awards (de ‘Oscar’ voor musicals) waaronder die voor beste musical.

De beroemde hitsong ‘Memory’ is inmiddels door meer dan 170 artiesten gecoverd, van Barbara Streisand tot Celine Dion.

De tour is EXCLUSIEF VOOR BELGIË te gast in Kursaal Oostende en dat voor slechts 3 weken vanaf 30 juli 2013!

1 comment :

  1. ongelooflijk :-) 15 jaar geleden waren we erbij in Antwerpen, de kinderen nog op de schoot en op een verhoogd zitje, maar enthousiast als geen een...Nu zal ik hen verrassen met een tweede manche in Oostende. Als je mensen hoort meezingen... het zijn mijn kinderen!!

    ReplyDelete